New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

[Zetacom aanwezig op ICT&health Experience]

24
Jan 2017

Zetacom aanwezig op ICT&health Experience

Op donderdag 26 januari 2017 vindt ICT&health Experience plaats voor de zorgsector, van bestuurder tot aan met de verzorgers aan het bed. Tijdens dit evenement kunt u kennismaken met de relevante technologische ontwikkelingen en kennis opdoen over de toepassingen, de implementaties en regelgevingen. Ook Zetacom laat hier haar innovaties zien. Zetacom besteed al jaren veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen de zorgsector. Als system integrator bieden zij bewezen innovatieve communicatie oplossingen en stellen daarin de veiligheid en de gewenste kwaliteit binnen de zorgsector voorop.

Op het Innovatieplein laat Zetacom zien op welke manier zij samen met de zorgsector innoveren. Voor een succesvolle implementatie van een ICT-toepassing in de zorg is ook draagvlak van het personeel nodig. Zetacom ontwikkelde speciaal voor de zorg het ZorgTotaal; een innovatieve oplossing gebaseerd op een continu proces. Onder begeleiding van een zorgconsultant, met ruime ervaring in de zorg, slaat dit concept een brug tussen gebruiker en ICT. Dit doet Zetacom door gebruikers er vanaf het begin bij te betrekken. Waardoor de uiteindelijke oplossing aansluit bij hun behoeftes en zij dus maximaal worden ondersteund in hun dagelijks werk: het verlenen van zorg.

Tijdens de Experience kunnen de bezoekers om 14:00 uur op het Innovatieplein een breakoutsessie van Zetacom bijwonen over de juiste ondersteuning in het dagelijks werk van intramurale zorgmedewerkers. Tijdens deze breakoutsessie kunnen zij in gesprek gaan met de experts over een stellingen, zoals bijvoorbeeld: “Met de juiste ondersteuning kan de intramurale zorgmedewerker efficiënter en fijner zijn of haar werk doen?” Tijdens de deze sessie, maar ook op de stand van Zetacom op het Innovatieplein bent u van harte welkom om van ongeremd van gedachten te wisselen over uw uitdagingen in de zorg met één van hun experts.

Wilt u als zorgprofessional, bestuurder, IT-er, beleidsmaker of patiënt ook op de hoogte blijven van alle relevante technologische ontwikkelingen in de zorg? Kom dan op 26 januari a.s.ook naar het Experience congres voor de zorg in het Beatrix Theater en claim hier een GRATIS TICKET voor u en uw collega’s

 

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment