New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

[Workshop Transformatie van Zorg]

24
Jan 2017

Workshop Transformatie van Zorg

“Transformatie van zorg met spelen als universele taal”

E-health en andere digitale technieken spelen een steeds grotere rol in de zorg en worden ingezet om de zorg te optimaliseren en efficiënter te maken. Wij van Games for Health zetten onze kennis en speciale technieken in om zorg te transformeren, om zorg persoonlijker en leuker te maken en om het individu centraal te zetten.

Games for Health Europe zien spelen als een universele taal. Door middel van spel veranderen wij het gedrag van mensen, systemen en organisaties. Wilt u weten wat voor een impact dit kan hebben op uw sector, uw organisatie en/of uzelf? Wij nemen u graag mee in de wereld van de serious gaming. Volg de workshop “Transformatie van Zorg” tijdens het Experience Congres voor de zorg.

Wilt u als zorgprofessional, bestuurder, IT-er, beleidsmaker of patiënt ook op de hoogte blijven van alle relevante technologische ontwikkelingen in de zorg? Bezoek ons dan op 26 januari a.s. op het ICT&health Experience congres voor de zorg in het Beatrix Theater in Utrecht. Claim hier uw GRATIS TICKET!

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment