New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)
HomeICT&health Conference 2018

[ICT&health Conference 2018]

Afsluitende bijeenkomst e-healthweek

Op 26 januari 2018 sluit de e-healthweek af met de ICT&health conferentie. Het is ook de kick-of van het nieuwe jaar, waarin implementatie van innovatie centraal staat. De Conferentie is het moment voor duiding van ontwikkelingen en het delen van kennis rond gezondheidstechnologie, innovatie en samenwerkingen.

Technologie vernieuwt de gezondheidszorg op een wereldwijde schaal. Technologieën zoals 3D-printen, Artificial Intelligence (AI), Blockchain, Domotica, E-consult, E-health, EPD, Internet of things (IoT), M-health, Robotica, Sensoring, Telemedicine, Virtuele realiteit (VR/AR) zijn opkomend in de zorg. De ontwikkelingen transformeren niet alleen zorgorganisaties, maar ook de wijze waarop zorg wordt gegeven én ontvangen.

Vragen uit de markt

Hoe loods ik mijn zorgorganisatie door de digitale transformatie? Hoe regel ik de implementatie en hoe de financieringen? Wat kunt kan ik van de overheid verwachten en wat regelt ik zelf of in samenwerking met collega’s? Vragen die volop leven in de zorgsector, en die in dit congres op tafel liggen.

MIND THE GAP!

Tijdens de ICT&health conferentie 2018 krijgt u antwoorden en inzichten. Delen deskundigen, beleidsmakers en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg kennis en kunde. En krijgt u de mogelijkheid om reeds bestaande oplossingen te ontdekken zodat u het gat tussen innoveren en implementatie kunt dichten.

Deskundigen

Waar de e-healthweek voornamelijk is bedoelt om de patiënt in de regio’s te informeren, is de ICT&health conferentie bedoelt om de relevante zaken voor de zorgsector zelf te duiden.

Deze Conferentie wordt ingericht door en voor overheden, bestuurders, wetenschappers, medisch specialisten, zorg professionals, patiënten, innovatie leiders,universiteiten en bedrijven uit alle sectoren van de gezondheidszorg en sociale ondernemerschap.

Verzeker uw deelname want vol is vol! Meld u hier aan

Meer informatie via: events@icthealth.nl